1975 vizualizări

personalitate atractiva

Cum să ai o personalitate atractivă prin câteva trucuri psihologice

Marius Simion

Sunt fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de Dezvoltare Personală prin Programare Neuro-Lingvistică din România. Sunt Master Trainer NLP, Coach WingWave, Trainer și Autor de programe de dezvoltare personală.

TRIMITE-MI UN EMAIL

Mesajul tău a fost trimis cu succes.

A apărut o eroare, reincearca...

Comentarii

 1. Natalya spune:

  Salut….am regasit citev acaracteristici comune cu omul superior,tu l'ai numit ideal…dar nimic nu e ideal;).Shi am o intrebare…sunt oameni foarte departe de aceste afirmatzii….cum ii aducem mai aproape,sa ii familiarizam cu asa ceva:S

 2. Natalya spune:

  am regasit aicic citeva caracteristici comune cu omu superior.L'ai numit perfect…dar perfectiunea nu exista. shi mai am o intrebare:ce facem cu oamenii din anturajul nostru care nu au aceste calitatzi,ba chiar au opusul lor,shi se mindresk cu asta:S.shi spun k noi suntem slabi…ce ne facem cu ei???

 3. Marius spune:

  @ Natalya
  Ai o singura metoda care functioneaza cu adevarat. OFERA MODEL PERSONAL! Atat, e suficient pentru unii care deja au macar un ochi si o ureche atenta. Pentru ceilalti nu poti sa faci nimic. Sunt doua tipuri de evolutie: 1.prin propria suferinta si 2. prin analiza a ceea ce au suferit altii. Pana nu ajunge cutitul la os si pentru ceilalti nu o sa se schimbe. Faptul ca iti pui intrebari din acesta imi arata (si asta e valabil pentru orice persoana care merge pe calea dezvoltarii) ca la un moment dat ai avut parte de o suferinta care ti-a deschis ochii. Acum nu ai decat sa te autoevaluezi din ce in ce mai atenta. O sa vorbesc intr-un articol viitor despre autoevaluare ca metoda de evolutie. Clasica intrebare "Cine sunt eu?"
  Pe curand,
  Marius

 4. Ionut spune:

  foarte interesant articolul….imi dau seama cat de mult am de lucrat sa ajung aproape de acest nivel….mereu trebuie imbunatatit ceva la persoana noastra….imi place ideea de a posta articole si in varianta mp3….sper sa ai succes si la cursurile de miuercurea….numai bine

  1. nlpmania spune:

   Ionut, tu esti un optimist incurabil. Nu ai nici o sansa decat sa reusesti ce ti-ai propus, esec nu exista.

 5. Gabriel spune:

  o intrebare am si eu cum se numesc melodiile din articolul mp3???:D

  1. nlpmania spune:

   @ Gabriel
   Melodia este coloana sonora de la filmul "Ultimul Mohican"

 6. Fredy88 spune:

  Cind apare al doilea articol?
  Exceptional

 7. Gabriel spune:

  continuarea la articol cand apare?:D:D

 8. Sergiu spune:

  Salut!!!
  AI spus pe la sfirsitul articolului ca poti face din frustrare un generator de energie pozitiva in dezvoltarea personala. Cum se face? 🙂 🙂

  1. nlpmania spune:

   Exista doua metode: prima consta in a face totul prin mental si atitudine pozitiva. Ca si cum ai avea un aparat mental care schimba frecventa acelei energii a frustrarii. A doua metoda implica tehnici de concentrare si vizualizare mentala, culori – respiratie ritmata – etc. De ce crezi ca ai nevoie de asa ceva?

   1. Sergiu spune:

    Am citit undeva pe net aceasta ”informatie” … ”de unde apar frustrarile? Tocmai din cauza acestor inhibitii si cenzuri. Freud considera ca orice actiune umana are ca origine (origine, nu finalitate!!) o dorinta sexuala”, intrucit-va cred ca si la mine apar intr-un fel niste ”inhibitii si cenzuri” :):)

 9. Mihai spune:

  Marius, am observat un defect la tine. Spui de foarte multe ori ca in articolul urmator vei trata o anumita tema, continuare de la articolul precedent si apoi faci un articol foarte bun, dar despre alta tema; iar articolele despre care vorbeai raman undeva in aer:(.

 10. LORA spune:

  MI-A PLACUT F.MULT,POIEZIA O INVAT PE DE ROST.VA MULTUMIM PENTRU TOT,FACI UN LUCRU EXTRAORDINAR!!!!!!!!!!!!!!

 11. Aura spune:

  Excelent articol. Intradevar nu e intamplator ca sunt pe blogul tau. E o coincidenta pe care o folosesc in schimbarea mea. Va iubesc pe cei care faceti asta pt oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *