Termeni si conditii

  1. Accesul la site

Accesul la NLP Mania se face prin intermediul www.nlpmania.ro si este gratuit. Continutul paginii de internet are caracter educativ.

Utilizarea acestui website reprezinta acordul dumneavoastra in ceea ce priveste acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

  1. Proprietate intelectuala

Structura, design-ul, continutul si materialele de pe site sunt proprietatea exclusiva S.C. NLP MANIA S.R.L.

Sunteti liberi sa copiati si sa redistribuiti continutul gasit pe site (articole, materiale audio, continut video, etc.) in scopuri necomerciale, cu respectarea urmatoarelor conditii:

 

  1. Protectia datelor cu caracter personal

NLP Mania se angajeaza sa prelucreze datele cu caracter personal doar in scopul specific colectarii acestor date. Cadrul legal general este reprezentat de Regulamentul privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (UE) 2016/679 (“GDPR”) aplicabil in Uniunea Europeana, precum si legislatia nationala aplicabila. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti decat cu acordul dumneavoastra expres si prealabil.

 

  1. Raspundere

NLP Mania va face toate eforturile pentru ca informatiile furnizate prin intermediul www.nlpmania.ro sa fie corecte, actuale si utile. NLP Mania va incerca pe cat posibil sa corecteze erori sau omisiuni, insa nu poate fi trasa la raspundere pentru informatiile furnizate, continute, omise, pentru prejudiciile de orice natura, suferite de utilizatorul care acceseza site-ul si care isi bazeaza actiunile sau deciziile pe informatiile sau continutul acestui site.

NLP Mania isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, in orice moment, fara vreo notificare prealabila, continutul de pe site, structura, design-ul sau conditiile de utilizare.

Este de datoria utilizatorului sa verifice termenii si conditiile actualizate, ori de cate ori acceseaza site-ul www.nlpmania.ro

 

  1. Legea aplicabila

Raporturile dintre parti vor fi guvernate si interpretate in confirmatate cu Legea Romana. Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare. Orice neintelege intervenita intre NLP Mania (administratori, reprezentanti, asociati, parteneri, afiliati) si utilizatori/clienti in legatura cu raporturile juridice decurgand din utilizarea site-ului, urmeaza sa fie rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care intelegerea amiabila nu este posibila, cauza va fi supusa spre solutionare instanțelor din Romania, competente material, teritorial si functional, in conformitate cu prevederile legale in viguare, actualizate la data nasterii situatiei conflictuale.