3117 vizualizări

Un articol pentru barbati – cum folosesti NLP in seductie

Bine ai revenit pe NLP Mania!
Azi iti propun o scurta prezentare facuta de un partener al nostru despre cum se foloseste NLP in seductie. Gandeste-te la seductie nu doar ca la un mod de a gasi o femeie pentru o seara, ci ca la un mod de a experimenta comunicarea.
Acest articol este  util atat barbatilor, cat si femeilor. Barbatii pot sa invete despre nevoia de emotie a unei femei, iar femeia poate sa invete despre nevoia de a cuceri a barbatului.
Multi baieti isi bat capul cu NLP-ul asta, “cum dracu sa-l aplic eu in seductie”. Confuzia provine din faptul ca NLP-ul, ca tehnica de lucru, cuprinde multe aspecte. Daca te apuci sa studiezi NLP, vei observa ca se poate aplica in multe domenii, iar fiecare domeniu la randul lui contine propriile seturi de exercitii si concepte.
***
Patterning-ul in seductie se poate aplica intr-un mod mult mai simplu, nefiind nevoie sa studiezi ani la rand. Modalitatea de baza pe care trebuie s-o aplicati este Analogia sau asocierea unor termeni sau procese relativ asemanatoare. Ross Jeffries folosea mult aceasta metoda pentru a construi patternuri in seductie.
Ce inseamna asta?

Procesul de seductie poate fi asemanator multor altor procese din viata de zi cu zi. De exemplu, poti sa-l asemeni cu un dans, cu inflorirea unui mugur,  cu polenizarea unei flori, cu un schimb de energie, cu o contopire intre doua entitati… si multe altele. Dar smecheria este sa nu vorbesti direct despre seductie, ci despre procesul asemanator seductiei.

In felul acesta, poti amplifica mult mai mult senzatiile pe care vrei ca fata sa le simta. Limita este impusa doar de imaginatia fiecarei persoane.
Mai jos aveti un pattern superb aplicat in seductie, din filmul “Don Juan DeMarco” , unul dintre filmele pe care vi le-am recomandat sa le vedeti. Patternul incepe in momentul cand Don Juan descrie un anumit tip de femeie. Observati analogia intre ce descrie el si ce simte femeia cu care sta la masa.

Ca un adevarat artist al seductiei, cum era Don Juan, asa si tu trebuie sa fii cu atentia in totalitate asupra senzatiilor pe care i le provoci unei femei prin cuvintele tale. Tot Don Juan face analogia unui artist al seductiei cu un muzician care canta la un instrument destul de rar intalnit si scump, in acelasi timp, iar maiestria lui se manifesta prin sunetele ce ies din acest instrument. La fel si tu iti imaginezi ca, pe masura ce rostesti fiecare cuvant, tot mai mult se vor accentua acele senzatii interioare de placere.
Dati si voi exemple de pattern-uri pe care le-ati aplicat si au functionat!

Ovidiu

Marius Simion

Sunt fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de Dezvoltare Personală prin Programare Neuro-Lingvistică din România. Sunt Master Trainer NLP, Coach WingWave, Trainer și Autor de programe de dezvoltare personală.

TRIMITE-MI UN EMAIL

Mesajul tău a fost trimis cu succes.

A apărut o eroare, reincearca...

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *